Edsbyns spår och Tsm service

Gävleborgs län

Information

580929-XXXX är organisationsnummer för bolaget Edsbyns spår och Tsm service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edsbyns spår och Tsm service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ovanåker som är den kommunen som Edsbyns spår och Tsm service finns i.

Edsbyns spår och Tsm service har varit registrerat sedan 1987-01-22 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edsbyns spår och Tsm service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Edsbyns spår och Tsm service är och det finns flera bolag i Ovanåker som också är .

Firmatecknare för Edsbyns spår och Tsm service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Edsbyns spår och Tsm service så kan ni göra det på telefon genom 0271-58910 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet avseende lastning och lossning med hjullastare på byggarbetsplatser

Det finns olika personer som har en koppling med Edsbyns spår och Tsm service och det är Isaksson, Kennet Roger som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,