Idrottsparken Edsbyn AB

Gävleborgs län

Information

Idrottsparken Edsbyn AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Idrottsparken Edsbyn AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Idrottsparken Edsbyn AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Idrottsparken Edsbyn AB har haft sedan 2007-08-09. Idrottsparken Edsbyn AB har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Idrottsparken Edsbyn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Videg. 9, 828 30, Edsbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-22725.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Idrottsparken Edsbyn AB Privat, ej börsnoterat.

Idrottsparken Edsbyn AB har idag 556734-4063 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kemppainen, Jouni Juhani är den som för stunden ansvarar för Idrottsparken Edsbyn AB

Bolaget ska erbjuda och sälja tjänster inom friskvård, bowling, sol & bad, restaurangverksamhet, reklam, arrangemang samt externa service tjänster inom bowlingverksamheter och utövande, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Idrottsparken Edsbyn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kemppainen, Jouni Juhani som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kemppainen, Timo Matti som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Edling, Johanna Madeleine som är född 1981 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .