Homna Invest AB

Gävleborgs län

Information

Homna Invest AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Homna Invest AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Homna Invest AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Homna Invest AB har haft sedan 2007-06-28. Homna Invest AB har funnits sedan och 2007-06-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Homna Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Homna 332, 828 92, Edsbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-40006.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Homna Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Homna Invest AB har idag 556726-5359 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Homna Invest AB

Bolaget ska förvalta aktier och värdepapper, bedriva uppfödning, träning och tävling med travhästar samt därmed förenlig verksamhet.

I Homna Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Danielsson, Kent Tomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Gudrun Lenore som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .