Anders Perjans Holding AB

Gävleborgs län

Information

Anders Perjans Holding AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Anders Perjans Holding AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anders Perjans Holding AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Anders Perjans Holding AB har haft sedan 2007-10-04. Anders Perjans Holding AB har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Anders Perjans Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Näsbyn 205, 822 92, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0271-22256.

Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Anders Perjans Holding AB Privat, ej börsnoterat.

Anders Perjans Holding AB har idag 556723-7978 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Perjans, Lars Erik Anders är den som för stunden ansvarar för Anders Perjans Holding AB

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt förvalta fast och lös egendom såsom värdepapper och därmed liknande instrument jämte därmed förenlig verksamhet.

I Anders Perjans Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Perjans, Lars Erik Anders som är född 1963 och har titeln VD, Perjans, Lars Erik Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hildingsson, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, West, Hans Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.