Bengt Knutssons Återvinning AB

Gävleborgs län

Information

Bengt Knutssons Återvinning AB är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Bengt Knutssons Återvinning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Knutsson, Bengt Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Hans Olof som är född 1966 och har titeln Suppleant, Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, AB Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt Knutssons Återvinning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt Knutssons Återvinning AB på telefon 070-3233751.

Bolaget ska bedriva transporter, lastning och lossning av biobränslen och styckegods samt hantering och återvinning av avfall samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bengt Knutssons Återvinning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bengt Knutssons Återvinning AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bengt Knutssons Återvinning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Bengt Knutssons Återvinning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt Knutssons Återvinning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bengt Knutssons Återvinning AB har 556705-7194 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.