XC Invest AB

Gävleborgs län

Information

XC Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som XC Invest AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

XC Invest AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-28.

XC Invest AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-03-29. Men sedan 2006-09-28 så har XC Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Långg. 22, 822 30, Alfta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på XC Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-19381.

Ovanåker arbetar för att verksamheter som XC Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för XC Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för XC Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Carlsson, Jan Lennart.

Det finns idag lite personer som är kopplade till XC Invest AB och det är följande personer, Carlsson, Jan Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Annelie Maria som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Marcus Jan Erik som är född 1990 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickelsson, Per Olof som är född 1960 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för XC Invest AB är 556700-9088.