PB Bensin AB

Gävleborgs län

Information

556700-1457 är organisationsnummer för verksamheten PB Bensin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PB Bensin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som PB Bensin AB finns i.

PB Bensin AB har varit registrerat sedan 2006-03-20 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för PB Bensin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

PB Bensin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PB Bensin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PB Bensin AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-21384 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsv. 3, 828 32, Edsbyn

Bolaget ska bedriva bensinstation samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PB Bensin AB och det är Bergqvist, Hans Patric Dake som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Maria Charlotta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Hans Joakim som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor,