Grängsbo Transport AB

Gävleborgs län

Information

Grängsbo Transport AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Grängsbo Transport AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grängsbo Transport AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Grängsbo Transport AB har haft sedan 2006-06-03. Grängsbo Transport AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Grängsbo Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ol-Danielsg. 8, 822 31, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5616567.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Grängsbo Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Grängsbo Transport AB har idag 556699-7275 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordqvist, Anders Tomas -Nordqvist, Jan Anders är den som för stunden ansvarar för Grängsbo Transport AB

Bolaget ska bedriva virkestransporter jämte därmed förenlig verksamhet.

I Grängsbo Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordqvist, Anders Tomas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordqvist, Jan Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Erik Stefan som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .