Blomsterboden Blommor & Presenter i Edsbyn AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Blomsterboden Blommor & Presenter i Edsbyn AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Blomsterboden Blommor & Presenter i Edsbyn AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Blomsterboden Blommor & Presenter i Edsbyn AB är momsregistrerat sedan2006-04-14 och har organisationsnummer 556699-5105.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0271-21400 alternativt besöka eller skicka post till Blomsterboden Blommor & Presenter i Edsbyn AB på följande adress Långg. 3, 828 32, Edsbyn.

Blomsterboden Blommor & Presenter i Edsbyn AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-16.

I Blomsterboden Blommor & Presenter i Edsbyn AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Jenny Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Blomsterhandel med tillhörande arbetsuppg. samt därmed jämförlig verksamhet. Fastighetsköp och försäljning. Värdepappershantering