Stefan Arvidsson Trav AB

Gävleborgs län

Information

Stefan Arvidsson Trav AB är ett av många företag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som Stefan Arvidsson Trav AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stefan Arvidsson Trav AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-30.

Stefan Arvidsson Trav AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-03-13. Men sedan 2006-04-06 så har Stefan Arvidsson Trav AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Långg. 9 A, 822 30, Alfta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Arvidsson Trav AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7183897.

Ovanåker arbetar för att företag som Stefan Arvidsson Trav AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Arvidsson Trav AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva travträning och tävling, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan Arvidsson Trav AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Arvidsson Trav AB och det är följande personer, Arvidsson, Stefan Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Bengt-Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stefan Arvidsson Trav AB är 556699-4157.