Edsbyn Hotell o Restaurang AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Edsbyn Hotell o Restaurang AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Edsbyn Hotell o Restaurang AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 2005-12-16 så skapades Edsbyn Hotell o Restaurang AB och verksamheten är har F-skattsedel Edsbyn Hotell o Restaurang AB har haft det sedan 2006-03-09.

Edsbyn Hotell o Restaurang AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-09

556694-1158 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ovanåker.

Just nu är Edsbyn Hotell o Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Edsbyn Hotell o Restaurang AB så går det att nå dem via telefon på 0271-21240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Edsbyn Hotell o Restaurang AB är Höglund, Per Anders Bertil som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Klanga Höglund, Karin Louise som är född 1974 och har titeln Suppleant, Noreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .