Göstedt AB

Gävleborgs län

Information

556693-3270 är organisationsnummer för verksamheten Göstedt AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göstedt AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Göstedt AB finns i.

Göstedt AB har varit registrerat sedan 2005-12-09 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Göstedt AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Göstedt AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Göstedt AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Göstedt AB så kan ni göra det på telefon genom 0278-20378 eller genom brev på följande adress:
Gundbo 445, 822 92, Alfta

Bolaget skall med maskiner bedriva entreprenadverksamhet riktad mot skogsnäring och jordbruksnäring. Bolaget ska även med maskiner bedriva entreprenadverksamhet i samband med vägbyggen och vägunderhåll samt idka därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Göstedt AB och det är Sarstedt, Olov Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sarstedt, Lill Margareta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,