Michael Fahlström IT AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Michael Fahlström IT AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Michael Fahlström IT AB är ett av dem. Statusen för Michael Fahlström IT AB är att Bolaget är aktivt.

Michael Fahlström IT AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-04-13. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Michael Fahlström IT AB ska trivas.

I Ovanåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med datorer, hård- och mjukvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Michael Fahlström IT AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21.

Idag är Michael Fahlström IT AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Michael Fahlström IT AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-22551.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Michael Fahlström IT AB är Falström, Lars Micael som är född 1969 och har titeln VD, Falström, Lars Micael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Uhras, Lars Henrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Michael Fahlström IT AB har 556679-1777 som sitt organisationsnummer.