Woxnadalens Frakt AB

Gävleborgs län

Information

Woxnadalens Frakt AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Woxnadalens Frakt AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Woxnadalens Frakt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Woxnadalens Frakt AB har haft sedan 2005-05-07. Woxnadalens Frakt AB har funnits sedan och 2005-05-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Woxnadalens Frakt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Måndagsfallet 115, 828 92, Edsbyn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-8341217.

Ovanåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Woxnadalens Frakt AB Privat, ej börsnoterat.

Woxnadalens Frakt AB har idag 556678-5928 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Woxnadalens Frakt AB

Bolaget skall bedriva flis- och godstransporter, entreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Woxnadalens Frakt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kiviniemi, Marko Sakari som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Kiviniemi, Mika Juhani som är född 1976 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .