AnGo Trading AB

Gävleborgs län

Information

AnGo Trading AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där AnGo Trading AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. AnGo Trading AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AnGo Trading AB har haft sedan 2005-01-13. AnGo Trading AB har funnits sedan och 2005-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AnGo Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Silfors 205 D, 822 92, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0271-13125.

Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AnGo Trading AB Privat, ej börsnoterat.

AnGo Trading AB har idag 556672-6872 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för AnGo Trading AB

Bolaget ska bedriva förmedling av trävaror från sågverk till producent samt konsultationer i marknadsfrågor samt idka därmed förenlig verksamhet.

I AnGo Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Göllas, Karl Erik Anders som är född 1949 och har titeln VD, Göllas, Karl Erik Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Göllas, Ruth Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .