Nocellara AB

Gävleborgs län

Information

556664-2467 är organisationsnummer för verksamheten Nocellara AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nocellara AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Nocellara AB finns i.

Nocellara AB har varit registrerat sedan 2004-07-21 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nocellara AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-14.

Nocellara AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nocellara AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nocellara AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-27620 eller genom brev på följande adress:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nocellara AB och det är Lindström, Ulf Tomas som är född 1973 och har titeln VD, Lindström, Ulf Tomas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Pennerud, Thomas Rune som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,