Ryhed Idrott & Rehab AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Ryhed Idrott & Rehab AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ryhed Idrott & Rehab AB är ett av dem. Statusen för Ryhed Idrott & Rehab AB är att Bolaget är aktivt.

Ryhed Idrott & Rehab AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-26. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ryhed Idrott & Rehab AB ska trivas.

Ryhed Idrott & Rehab AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23. I Ovanåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva behandling och rehabilitering samt konsultverksamhet inom utbildning och idrott, bedriva travsportverksamhet i form av tävling och avel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ryhed Idrott & Rehab AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23.

Idag är Ryhed Idrott & Rehab AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Ryhed Idrott & Rehab AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6709467.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ryhed Idrott & Rehab AB är Ryhed, Bengt Olov som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryhed, Lars Johan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Ryhed Idrott & Rehab AB har 556658-4867 som sitt organisationsnummer.