Rävabergs Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

556656-8126 är organisationsnummer för verksamheten Rävabergs Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rävabergs Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Rävabergs Entreprenad AB finns i.

Rävabergs Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2004-03-02 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rävabergs Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-22.

Rävabergs Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rävabergs Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rävabergs Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-21013 eller genom brev på följande adress:
Rävabergsv. 45, 828 92, Edsbyn

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten såsom gräv- och snö- röjningsarbeten, uthyrning av arbetskraft samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rävabergs Entreprenad AB och det är Uddas, Anders Olov som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröstebro Uddas, Maria Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,