Älvkarheds Entreprenad AB

Gävleborgs län

Information

I Ovanåker finns det ett Aktiebolag som heter Älvkarheds Entreprenad AB. Det finns flera företag som liknar Älvkarheds Entreprenad AB i Gävleborgs län. Ovanåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Älvkarheds Entreprenad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2004-01-26 så har Älvkarheds Entreprenad AB varit registrerat och sedan 2004-04-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Älvkarheds Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Älvkarheds Entreprenad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Näset 125, 828 95, Viksjöfors. Vi ni istället prata med Älvkarheds Entreprenad AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva gräv och schaktmaskinarbeten, skogsbruk med därtill hörande verksamhet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jonols, Nils Anders som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Eva Barbro som är född 1937 och har titeln Suppleant, Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Älvkarheds Entreprenad AB har 556654-6197 som sitt organisationsnummer.