GST Portteknik AB

Gävleborgs län

Information

GST Portteknik AB är ett företag som finns i Ovanåker. I GST Portteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordlund, Anders Ove som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Eva-Lotta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med GST Portteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå GST Portteknik AB på telefon 070-6600404.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning och montering av portar, mekanisk service samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är GST Portteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

GST Portteknik AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

GST Portteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-07 och GST Portteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GST Portteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

GST Portteknik AB har 556653-0480 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.