Aqua Equine Centre AEC AB

Gävleborgs län

Information

556644-8659 är organisationsnummer för företaget Aqua Equine Centre AEC AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aqua Equine Centre AEC AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Aqua Equine Centre AEC AB finns i.

Aqua Equine Centre AEC AB har varit registrerat sedan 2003-05-28 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aqua Equine Centre AEC AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Aqua Equine Centre AEC AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aqua Equine Centre AEC AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aqua Equine Centre AEC AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-56066 eller genom brev på följande adress:
Runemov. 329, 822 92, Alfta

Bolaget skall bedriva handel träning samt rehabilitering av hästar, handel med hästartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aqua Equine Centre AEC AB och det är Parhans, Erik Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Parhans, Lena Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,