MTEK Consulting AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns MTEK Consulting AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. MTEK Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

MTEK Consulting AB är momsregistrerat sedan2003-09-11 och har organisationsnummer 556643-7231.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6364165 alternativt besöka eller skicka post till MTEK Consulting AB på följande adress Långg. 52, 822 30, Alfta.

MTEK Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-09-11.

I MTEK Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Lans, Sven Olov som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva produktionsteknisk konsultverksamhet inom tillverkningsindustrin, såsom utveckling av produktions- nära programvaror och system, utbildning inom nämnda bransch, förvaltning av värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.