Kuhles Frakt AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Kuhles Frakt AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Kuhles Frakt AB är ett av dem. Statusen för Kuhles Frakt AB är att Bolaget är aktivt.

Kuhles Frakt AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-10. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där företaget finns i jobbar för att företag som Kuhles Frakt AB ska trivas.

Kuhles Frakt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25. I Ovanåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet med i huvudsak petroliumtransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kuhles Frakt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25.

Idag är Kuhles Frakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Kuhles Frakt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2523430.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kuhles Frakt AB är Kuhles, Kurt Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kuhles, Lars Erik som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, AB Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Kuhles Frakt AB har 556641-4842 som sitt organisationsnummer.