Knåda Skogsvård AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Knåda Skogsvård AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Knåda Skogsvård AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Knåda Skogsvård AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556639-4317.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-2825463 alternativt besöka eller skicka post till Knåda Skogsvård AB på följande adress Bjurhemsv. 4, 828 94, Edsbyn.

Knåda Skogsvård AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Knåda Skogsvård AB så sitter följande personer i styrelsen: Vest, Lars Christer som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Vest, Edvin Torgny som är född 1940 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tjänster inom skogsbruket ävensom idka därmed förenlig verksamhet.