Stefan Jonssons Transport AB

Gävleborgs län

Information

Stefan Jonssons Transport AB är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Stefan Jonssons Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Olov Stefan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Inga Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan Jonssons Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan Jonssons Transport AB på telefon 070-5612034.

Bolaget skall bedriva åkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stefan Jonssons Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stefan Jonssons Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stefan Jonssons Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-27 och Stefan Jonssons Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan Jonssons Transport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stefan Jonssons Transport AB har 556637-6413 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.