SP Fönster AB

Gävleborgs län

Information

SP Fönster AB är ett bolag som finns i Ovanåker. I SP Fönster AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Noback, Hendrik som är född 1961 och har titeln VD, Noback, Hendrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Liw, Lars Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Pär-Ola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Gustav Martin som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SP Fönster AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SP Fönster AB på telefon 0271-29000.

Bolaget skall idka handel med trävaror, tillverkning av byggnadssnickerier samt fastighetsförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SP Fönster AB av bolagstypen Aktiebolag.

SP Fönster AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SP Fönster AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-18 och SP Fönster AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SP Fönster AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

SP Fönster AB har 556632-9990 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.