Ekmans Hem & Färg AB

Gävleborgs län

Information

Ekmans Hem & Färg AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Ekmans Hem & Färg AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekmans Hem & Färg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ekmans Hem & Färg AB har haft sedan 2003-06-26. Ekmans Hem & Färg AB har funnits sedan och 2003-06-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ekmans Hem & Färg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 56, 822 30, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0271-12280.

Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ekmans Hem & Färg AB Privat, ej börsnoterat.

Ekmans Hem & Färg AB har idag 556632-1328 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Ekmans Hem & Färg AB

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning av färg och hushållsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ekmans Hem & Färg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östberg, Karin Ulla Marita som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekman, Laila Christina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Bengt-Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .