Ljudbutiken Edsbyn AB

Gävleborgs län

Information

Ljudbutiken Edsbyn AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Ljudbutiken Edsbyn AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ljudbutiken Edsbyn AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ljudbutiken Edsbyn AB har haft sedan 2002-05-23. Ljudbutiken Edsbyn AB har funnits sedan och 2002-05-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ljudbutiken Edsbyn AB så kan ni göra det genom att skicka er post till RENSHAMMARVÄGEN 2, 821 50, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0271-22922.

Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ljudbutiken Edsbyn AB Privat, ej börsnoterat.

Ljudbutiken Edsbyn AB har idag 556627-0210 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ljudbutiken Edsbyn AB

Bolaget skall bedriva handel med reservdelar, tillbehör och ljudanläggninar förl bilar och fordon, ljudanläggningar till konsument och därmed förenlig verksamhet.

I Ljudbutiken Edsbyn AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallstensson, Mats Roland Jonny som är född 1967 och har titeln VD, Hallstensson, Mats Roland Jonny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallstensson, Maria Helena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Flinck, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .