Jonas Bilservice i Alfta AB

Gävleborgs län

Information

Jonas Bilservice i Alfta AB är ett av många bolag som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som Jonas Bilservice i Alfta AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jonas Bilservice i Alfta AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-02-25.

Jonas Bilservice i Alfta AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-02-25. Men sedan 2002-02-25 så har Jonas Bilservice i Alfta AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till G. Anneforsv. 2, 822 30, Alfta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonas Bilservice i Alfta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-55080.

Ovanåker arbetar för att bolag som Jonas Bilservice i Alfta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jonas Bilservice i Alfta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva reparation och försäljning av motorfordon och reservdelar till motorfordon, plåtslageriverksamhet, handel med värdepapper, förvaltning av fastigheter och i anslutning till uppräknade verksamheter därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jonas Bilservice i Alfta AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Kurt Ronny Walter -Persson, Jonas Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonas Bilservice i Alfta AB och det är följande personer, Persson, Jonas Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Kurt Ronny Walter som är född 1944 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jonas Bilservice i Alfta AB är 556624-0064.