Nya Rotebergs Handel AB (Ica Nära)

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel och andra dagligvaror, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nya Rotebergs Handel AB (Ica Nära) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Nya Rotebergs Handel AB (Ica Nära) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 2001-11-08 så skapades Nya Rotebergs Handel AB (Ica Nära) och verksamheten är har F-skattsedel Nya Rotebergs Handel AB (Ica Nära) har haft det sedan 2001-12-31.

Nya Rotebergs Handel AB (Ica Nära) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-31

556618-0591 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ovanåker.

Just nu är Nya Rotebergs Handel AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Nya Rotebergs Handel AB (Ica Nära) så går det att nå dem via telefon på 0271-20185 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nya Rotebergs Handel AB (Ica Nära) är Stålberg, Anna Margareta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålberg, Mats Stefan som är född 1975 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .