Bil & Motor Stanley Hallstensson AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Bil & Motor Stanley Hallstensson AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Bil & Motor Stanley Hallstensson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Bil & Motor Stanley Hallstensson AB är momsregistrerat sedan2001-07-13 och har organisationsnummer 556608-6772.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0271-20802 alternativt besöka eller skicka post till Bil & Motor Stanley Hallstensson AB på följande adress Verkstadsv. 4, 828 32, Edsbyn.

Bil & Motor Stanley Hallstensson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-06-11.

I Bil & Motor Stanley Hallstensson AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hallstensson, Gerd Ann-Mari som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reparation och service av motorfordon och därmed förenlig verksamhet.