Runds Mekaniska AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Runds Mekaniska AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Runds Mekaniska AB är ett av dem. Statusen för Runds Mekaniska AB är att Bolaget är aktivt.

Runds Mekaniska AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-04-11. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där företaget finns i jobbar för att företag som Runds Mekaniska AB ska trivas.

Runds Mekaniska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Ovanåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, underhållsarbete vid industri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Runds Mekaniska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Runds Mekaniska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Runds Mekaniska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-34383.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Runds Mekaniska AB är Runds, Lars Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Geijer, Sten Göran som är född 1944 och har titeln Suppleant, Holmgren, Jan Thomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Runds Mekaniska AB har 556608-3704 som sitt organisationsnummer.