Skog & Alltjänst Daniel Unger AB

Gävleborgs län

Information

Skog & Alltjänst Daniel Unger AB är ett företag som finns i Ovanåker. I Skog & Alltjänst Daniel Unger AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Unger, Per Daniel Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Unger, Per Anders som är född 1955 och har titeln Suppleant, Skog, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, N G Skogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skog & Alltjänst Daniel Unger AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skog & Alltjänst Daniel Unger AB på telefon 0271-41052.

Bolaget skall bedriva skogsservicerörelse, slipning av sågkedjor samt renovering av sågsvärd ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skog & Alltjänst Daniel Unger AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skog & Alltjänst Daniel Unger AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Skog & Alltjänst Daniel Unger AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-09 och Skog & Alltjänst Daniel Unger AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skog & Alltjänst Daniel Unger AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skog & Alltjänst Daniel Unger AB har 556596-1983 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.