Fredrik Sandquist Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Fredrik Sandquist Åkeri AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fredrik Sandquist Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Fredrik Sandquist Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Fredrik Sandquist Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-07-26. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fredrik Sandquist Åkeri AB ska trivas.

Fredrik Sandquist Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23. I Ovanåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fredrik Sandquist Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23.

Idag är Fredrik Sandquist Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Fredrik Sandquist Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-41000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sandquist, Karl Fredrik Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med Fredrik Sandquist Åkeri AB är Sandquist, Karl Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandquist, Erik Åke som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Fredrik Sandquist Åkeri AB har 556595-4178 som sitt organisationsnummer.