Svessars Buss AB

Gävleborgs län

Information

Svessars Buss AB är ett av många verksamheter som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som Svessars Buss AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svessars Buss AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Svessars Buss AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-10-14. Men sedan 2000-01-20 så har Svessars Buss AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Näsbyn 624, 822 92, Alfta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svessars Buss AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-15505.

Ovanåker arbetar för att verksamheter som Svessars Buss AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svessars Buss AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva person- och godstransporter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svessars Buss AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svessars Buss AB och det är följande personer, Svessar, Lars Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Elfi Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svessars Buss AB är 556575-6730.