Trävaruhuset i Alfta AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall idka trävaruhandel, inköp och försäljning av byggmaterial och järnvaror, uthyrning och försäljning av byggmaskiner, uthyrning av lokaler, förädling av trävaror och energiprodukter, handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trävaruhuset i Alfta AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Trävaruhuset i Alfta AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1999-07-02 så skapades Trävaruhuset i Alfta AB och företaget är har F-skattsedel Trävaruhuset i Alfta AB har haft det sedan 1999-01-01.

Trävaruhuset i Alfta AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556573-3689 är organisationsnummret för företaget som finns i Ovanåker.

Just nu är Trävaruhuset i Alfta AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Trävaruhuset i Alfta AB så går det att nå dem via telefon på 0271-10163 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Dan Erik -Larsson, Lars Urban

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trävaruhuset i Alfta AB är Larsson, Lars Urban som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansers, Per Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Dan Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Göran Einar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor.