Alfta Optik AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Alfta Optik AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Alfta Optik AB är ett av dem. Statusen för Alfta Optik AB är att Bolaget är aktivt.

Alfta Optik AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-16. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Alfta Optik AB ska trivas.

Alfta Optik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ovanåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva optik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alfta Optik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Alfta Optik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Alfta Optik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-12055.

Firman tecknas var för sig av -Algotsson, Ingrid Elisabeth -Algotsson, Per Erik.

De som är på något sätt har med Alfta Optik AB är Algotsson, Ingrid Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Algotsson, Per Erik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Alfta Optik AB har 556571-3475 som sitt organisationsnummer.