Edmarks Järn i Edsbyn AB

Gävleborgs län

Information

Edmarks Järn i Edsbyn AB är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Edmarks Järn i Edsbyn AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln VD, Wigert, Jan Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alila, Astrid Margaretha som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Edmarks Järn i Edsbyn AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Edmarks Järn i Edsbyn AB på telefon 0271-21250.

Bolaget skall bedriva järnhandel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Edmarks Järn i Edsbyn AB av bolagstypen Aktiebolag.

Edmarks Järn i Edsbyn AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Edmarks Järn i Edsbyn AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-22 och Edmarks Järn i Edsbyn AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Edmarks Järn i Edsbyn AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Edmarks Järn i Edsbyn AB har 556563-3467 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.