Nefab IT Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Nefab IT Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nefab IT Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nefab IT Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nefab IT Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-10-23. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nefab IT Aktiebolag ska trivas.

I Ovanåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla tjänster inom IT-området, samt idka handel med utrustning för informationsteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nefab IT Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Nefab IT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Nefab IT Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 077-1590000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Nefab IT Aktiebolag är Ekqvist, Lars Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ehn, Jan Roland som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålenbring, Anna Maria Christina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Nefab IT Aktiebolag har 556561-0499 som sitt organisationsnummer.