Woxnadalens Träpressning AB

Gävleborgs län

Information

Woxnadalens Träpressning AB är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Woxnadalens Träpressning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wänglöv, Nils Göran som är född 1949 och har titeln VD, Wänglöv, Nils Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dagerholt, Carl Gustav Börje som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Kempe, Frans Nicolas Stig som är född 1949 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Woxnadalens Träpressning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Woxnadalens Träpressning AB på telefon 0278-25353.

Bolaget skall bedriva formpressning av fanér samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Woxnadalens Träpressning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Woxnadalens Träpressning AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Woxnadalens Träpressning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Woxnadalens Träpressning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Woxnadalens Träpressning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Woxnadalens Träpressning AB har 556552-4880 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.