Alfta Skärteknik AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ovanåker och Alfta Skärteknik AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Alfta Skärteknik AB är ett av dem. Statusen för Alfta Skärteknik AB är att Bolaget är inaktivt.

Alfta Skärteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-08. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ovanåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Alfta Skärteknik AB ska trivas.

I Ovanåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva skärande legoarbetning av hårda och mjuka material med vatten ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alfta Skärteknik AB inte är momsregistrerat.

Idag är Alfta Skärteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ovanåker.

Vill man komma i kontakt med Alfta Skärteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0271-19187.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Alfta Skärteknik AB är Lang, Lars-Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, God, John Erik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven-Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Bengt-Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Alfta Skärteknik AB har 556551-3784 som sitt organisationsnummer.