Alfta Bilteknik AB

Gävleborgs län

Information

Alfta Bilteknik AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ovanåker som är den kommunen där Alfta Bilteknik AB finns. I Ovanåker så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alfta Bilteknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Alfta Bilteknik AB har haft sedan 1997-01-01. Alfta Bilteknik AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Alfta Bilteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 6, 822 30, Alfta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0271-12044.

Ovanåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Alfta Bilteknik AB Privat, ej börsnoterat.

Alfta Bilteknik AB har idag 556547-0068 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Alfta Bilteknik AB

Bolaget skall bedriva bil- och fordonsservice och försäljning avseende personbilar, lastbilar samt övriga entreprenadmaskiner, samt äga och förvalta fastighet och därmed förenlig verksamhet.

I Alfta Bilteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Degermark, Ulf Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olander, Gösta Conny som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .