Bröderna Jonassons Åkeri i Alfta Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva transporter med lastbil samt försäljning av tillbehör till lastbilar och därmed förening verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bröderna Jonassons Åkeri i Alfta Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Bröderna Jonassons Åkeri i Alfta Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1997-05-16 så skapades Bröderna Jonassons Åkeri i Alfta Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Bröderna Jonassons Åkeri i Alfta Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Bröderna Jonassons Åkeri i Alfta Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556542-0865 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ovanåker.

Just nu är Bröderna Jonassons Åkeri i Alfta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Jonassons Åkeri i Alfta Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0271-10889 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bröderna Jonassons Åkeri i Alfta Aktiebolag är Jonasson, Ulf Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Jan Christer som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .