Alftaköket AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva företagsutveckling inom träindustrisektorn, tillverkning och försäljning av snickerier, trä och metall- produkter, byggnadsentreprenad, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alftaköket AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är Alftaköket AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1997-03-20 så skapades Alftaköket AB och företaget är har F-skattsedel Alftaköket AB har haft det sedan 1997-01-01.

Alftaköket AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556537-8055 är organisationsnummret för företaget som finns i Ovanåker.

Just nu är Alftaköket AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Alftaköket AB så går det att nå dem via telefon på 0271-12222 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Lars Urban Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alftaköket AB är Larsson, Lars Urban som är född 1950 och har titeln VD, Larsson, Lars Urban som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Åke Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mickelsson, Per-Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Ulla Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln RevisorLR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .