Glasmästar'n Alfta AB

Gävleborgs län

Information

556533-6673 är organisationsnummer för företaget Glasmästar'n Alfta AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glasmästar'n Alfta AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Glasmästar'n Alfta AB finns i.

Glasmästar'n Alfta AB har varit registrerat sedan 1996-08-23 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glasmästar'n Alfta AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Glasmästar'n Alfta AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glasmästar'n Alfta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Glasmästar'n Alfta AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-10678 eller genom brev på följande adress:
Skindrav. 8 A, 822 30, Alfta

Bolaget skall bedriva glasmästeri, försäljning av ramar och konst ävensom fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glasmästar'n Alfta AB och det är Persson, Leif Hilding som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Bengt-Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,