Lalle i Alfta Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lalle i Alfta Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ovanåker. Det är nämligen den kommunen som Lalle i Alfta Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lalle i Alfta Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Lalle i Alfta Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1995-04-19. Men sedan 1995-01-01 så har Lalle i Alfta Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Krang. 1, 822 30, Alfta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lalle i Alfta Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-55566.

Ovanåker arbetar för att verksamheter som Lalle i Alfta Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lalle i Alfta Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av bensin från bensinstation, service av bilar, därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lalle i Alfta Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Berith Birgitta -Johnson, Lars Håkan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lalle i Alfta Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Berith Birgitta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson, Lars Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mats Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jan Östen som är född 1939 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lalle i Alfta Aktiebolag är 556511-8972.