Lars Persson Skogstjänst Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Lars Persson Skogstjänst Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ovanåker här finns det många olika Aktiebolag. Lars Persson Skogstjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ovanåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Lars Persson Skogstjänst Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556504-1364.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0271-18004 alternativt besöka eller skicka post till Lars Persson Skogstjänst Aktiebolag på följande adress Söderomsjön 420, 828 95, Viksjöfors.

Lars Persson Skogstjänst Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Lars Persson Skogstjänst Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Monica Carina som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skogskörslor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.