Alfta Kontorsvaror AB

Gävleborgs län

Information

Alfta Kontorsvaror AB är en verksamhet som finns i Ovanåker. I Alfta Kontorsvaror AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johannisson, Bengt Henry Torleiv som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Johannisson, Ulla Marita som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Lindgren, Karl Ingemar som är född 1943 och har titeln VD, Lindgren, Karl Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Eva Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alfta Kontorsvaror AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Alfta Kontorsvaror AB på telefon 0271-10800.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning och uthyrning av lokaler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alfta Kontorsvaror AB av bolagstypen Aktiebolag.

Alfta Kontorsvaror AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ovanåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Alfta Kontorsvaror AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Alfta Kontorsvaror AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alfta Kontorsvaror AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindgren, Eva Margareta -Lindgren, Karl Ingemar Firman tecknas i förening av -Johannisson, Bengt Henry Torleiv -Johannisson, Ulla Marita

Alfta Kontorsvaror AB har 556501-8487 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.