PA Nordén o Co AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva teknisk fastighetsförvaltning, maskin- underhåll, trucktransporter, tillverkning och försäljning av reklamskyltar, elservice, elmaterialförsäljning, uthyrning av lokaler, kiosk och caféverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PA Nordén o Co AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ovanåker så är PA Nordén o Co AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ovanåker arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ovanåker och i Gävleborgs län. Redan 1994-12-20 så skapades PA Nordén o Co AB och bolaget är har F-skattsedel PA Nordén o Co AB har haft det sedan 1996-01-01.

PA Nordén o Co AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556500-5310 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ovanåker.

Just nu är PA Nordén o Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med PA Nordén o Co AB så går det att nå dem via telefon på 0271-55553 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PA Nordén o Co AB är Nordén, Per Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordén, Ingrid Birgitta som är född 1920 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .