Styggbo Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556488-0598 är organisationsnummer för verksamheten Styggbo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Styggbo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ovanåker som är den kommunen som Styggbo Aktiebolag finns i.

Styggbo Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-05-30 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Styggbo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Styggbo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ovanåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Styggbo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Styggbo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2842375 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall utföra inredningsarbeten i fartyg, utföra renovering av fastigheter, montage av dekorationsfasader och övrigt montage i modulsystem samt tillverkning och montering av stugor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Styggbo Aktiebolag och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,